De weg naar Kennis

“Ik heb meer te bieden dan alleen woorden. Ik kan je leren hoe je vrede in jezelf kunt ervaren. Die vaardigheid noem ik Kennis.”

Prem Rawat biedt een manier aan om vrede in jezelf te ontdekken. Deze manier, die bestaat uit vier praktische technieken, wordt ‘Kennis’ genoemd. De technieken stellen je in staat de aandacht naar binnen te richten en zo de vrede te ervaren die daar aanwezig is.

De weg naar Kennis is een serie van vijf video’s die ‘De Sleutels’ wordt genoemd. Elke Sleutel behandelt een bepaald onderwerp dat je helpt bij de voorbereiding op Kennis.

Nadat je alle vijf Sleutels van elk ongeveer een uur hebt bekeken, kun je een sessie bijwonen waarin je de technieken van Kennis leert.

“De reis van Kennis is een ontdekkingsreis naar jezelf. Aan mensen die deze reis willen maken, bied ik hulp bij het voorbereiden op het leren van de technieken, en ik blijf ze inspiratie en begeleiding bieden bij het realiseren van blijvende levensvreugde. Kennis maakt het mogelijk van het leven te genieten ongeacht de omstandigheden. Door Kennis maak je verbinding met de innerlijke ervaring van het Zelf.”

Hoe begin je?

Bekijk de video 'Wat er mogelijk is', en als je geïnteresseerd bent in de weg naar Kennis, klik dan op 'De Sleutels bestellen'.

 

De Sleutels bestellen